Local Rebels is gespecialiseerd in het activeren van consumenten. Wij doen dit lokaal en vaak in samenwerking met andere lokale ondernemers. Op deze pagina vind je de activerende producten van Local Rebels.

Al onze producten zijn activerend en richten zich op een lokale doelgroep. Bekijk welk product jou het meeste aanspreekt. Naast de producten die hun succes al hebben bewezen, kan je bij ons ook terecht voor maatwerk.

KassabonDeals

Met KassabonDeals bedrukt Local Rebels de kassabonnen van vele supermarkten in kleur met leuke advertenties van ondernemers uit de regio. Met KassabonDeals sta je één maand lang als enige ondernemer op alle kassabonnen van de door jou gekozen supermarkt. De supermarkt is met tienduizenden klanten per maand de drukst bezochte plek in de buurt. Wij verzorgen het ontwerp, de distributie en de plaatsing bij de gewenste supermarkt.

Kraspas

KRASPAS is een lokaal promotioneel kansspel waarmee klanten gratis kans maken op één van de hoofdprijzen. Maar daar blijft het niet bij. De klant heeft namelijk altijd prijs. Elke klant wint een leuke aanbieding van één van de deelnemende bedrijven. Doordat alle deelnemende bedrijven de KRASPAS verspreiden, bereikt u niet alleen uw eigen klanten, maar ook de duizenden klanten van de andere deelnemers. Het spelelement van KRASPAS zorgt voor een zeer hoge attentiewaarde voor uw aanbieding. De consument wil weten wat er achter de kraslaag staat.

Giftpas

Bij de Giftpas krijgt jouw leuke activerende aanbieding het uiterlijk van een luxe cadeaukaart. Dit zorgt voor een zeer hoge waardebeleving en redemptie. Door het handige formaat past de Giftpas ook makkelijk in elke portemonnee. De verspreiding van de Giftpas vindt vaak plaats bij de lokale supermarkt, maar variaties hierop zijn ook mogelijk.

Speciale Flyers

Wil je opvallen tussen de grote hoeveelheid folders die de consument wekelijks ontvangt? Verdient jouw mailing extra aandacht? Kies dan voor een flyer met impact! We maken speciale flyers die afwijken qua vorm, grootte, materiaal en/of bewerking. Neem vrijblijvend contact op, zodat we met je mee kunnen denken.

Superkwartet

Superkwartet is de leukste spaarvorm van Nederland. Met Superkwartet heb je een ideale combinatie van kansspel en sparen. Bij bijvoorbeeld elke 10 euro ontvangt een klant een kwartetkaart. Wanneer de klant zijn kwartetkaart open krast of scheurt ziet hij welke variant hij heeft. Bij een compleet kwartet ontvangt de klant een gratis product.

De klant blijft echter gemotiveerd om door te sparen, want naast dit complete kwartet is er vast alweer een ander kwartet dat hij bijna vol heeft.

Deze spaarvorm biedt ook goede mogelijkheden voor afspraken met leveranciers van de A-merken.

Scheurloten

Het succes van Kraspas heeft geleidt tot de ontwikkeling van Scheurloten.nl. Veel ondernemers willen naast de Kraspas graag nog een andere kansspel-actie inzetten. Om beide acties een duidelijk onderscheidend karakter te geven wordt vaak voor Scheurloten gekozen. De klant scheurt het lot aan twee kanten open en ziet gelijk of hij een prijs gewonnen heeft. Klanten hebben geen muntje nodig en doordat het scheurlot openklapt is er meer ruimte om met de klant te communiceren.

Enkele producten van Local Rebels: