Local Rebels is gespecialiseerd in het activeren van consumenten. Wij doen dit lokaal en vaak in samenwerking met andere lokale ondernemers. Op deze pagina vind je de activerende producten van Local Rebels.

Al onze producten zijn activerend en richten zich op een lokale doelgroep. Bekijk welk product jou het meeste aanspreekt. Naast de producten die hun succes al hebben bewezen, kan je bij ons ook terecht voor maatwerk.

KassabonDeals

Met KassabonDeals bedrukt Local Rebels de kassabonnen van vele supermarkten in kleur met leuke advertenties van ondernemers uit de regio. Met KassabonDeals sta je één maand lang als enige ondernemer op alle kassabonnen van de door jou gekozen supermarkt. De supermarkt is met tienduizenden klanten per maand de drukst bezochte plek in de buurt. Wij verzorgen het ontwerp, de distributie en de plaatsing bij de gewenste supermarkt.

Meer informatie »

Kraspas

KRASPAS is een lokaal promotioneel kansspel waarmee klanten gratis kans maken op één van de hoofdprijzen. Maar daar blijft het niet bij. De klant heeft namelijk altijd prijs. Elke klant wint een leuke aanbieding van één van de deelnemende bedrijven. Doordat alle deelnemende bedrijven de KRASPAS verspreiden, bereikt u niet alleen uw eigen klanten, maar ook de duizenden klanten van de andere deelnemers. Het spelelement van KRASPAS zorgt voor een zeer hoge attentiewaarde voor uw aanbieding. De consument wil weten wat er achter de kraslaag staat.

Meer informatie »

Giftpas

Bij de Giftpas krijgt jouw leuke activerende aanbieding het uiterlijk van een luxe cadeaukaart. Dit zorgt voor een zeer hoge waardebeleving en redemptie. Door het handige formaat past de Giftpas ook makkelijk in elke portemonnee. De verspreiding van de Giftpas vindt vaak plaats bij de lokale supermarkt, maar variaties hierop zijn ook mogelijk.

Meer informatie »

Super Bingo

Super Bingo is een spaaractie, maar dan veel leuker en effectiever. Bij elke 5 of 10 euro die de klant besteedt, ontvangt hij een Super Bingo-zegel. Elke zegel heeft de vorm van een
bingobal met een nummer erop. Deze bingoballen kunnen op de juiste plek op de spaarkaart geplakt worden. Bij Super Bingo heeft de klant meerdere spaardoelen, zodat er voor iedereen iets leuks tussen zit.

Door samen te werken met collega-ondernemers uit verschillende branches, waar ook spaarkaarten en spaarzegels worden uitgegeven, worden duizenden lokale consumenten bereikt die nog niet bij jou komen.

Meer informatie »

Taartactie.nl

Taartactie.nl is een lokale sponsoractie voor verenigingen. Consumenten kunnen hun vereniging steunen door online een tegoedbon voor een taart te kopen. Met de tegoedbon kunnen de consumenten vervolgens de taart in de supermarkt ophalen. Local Rebels ondersteunt de supermarkt en verenigingen hierbij middels een digitale promotie-kit. Doordat de verkoop online plaatsvindt, kunnen consumenten direct bestellen nadat zie via facebook, whatsapp, de nieuwsbrief of de website van de vereniging van de actie op de hoogte zijn gesteld. Op deze manier bereikt de sponsoractie ook de leden van de vereniging die nog geen vaste klant bij de supermarkt zijn.

Superkwartet

Superkwartet is de leukste spaarvorm van Nederland. Met Superkwartet heb je een ideale combinatie van kansspel en sparen. Bij bijvoorbeeld elke 10 euro ontvangt een klant een kwartetkaart. Wanneer de klant zijn kwartetkaart open krast of scheurt ziet hij welke variant hij heeft. Bij een compleet kwartet ontvangt de klant een gratis product.

De klant blijft echter gemotiveerd om door te sparen, want naast dit complete kwartet is er vast alweer een ander kwartet dat hij bijna vol heeft.

Deze spaarvorm biedt ook goede mogelijkheden voor afspraken met leveranciers van de A-merken.

Meer informatie »

 

Speciale Flyers

Wil je opvallen tussen de grote hoeveelheid folders die de consument wekelijks ontvangt? Verdient jouw mailing extra aandacht? Kies dan voor een flyer met impact! We maken speciale flyers die afwijken qua vorm, grootte, materiaal en/of bewerking. Neem vrijblijvend contact op, zodat we met je mee kunnen denken.

Meer informatie »

Krasmunt

Krasmunt is een combinatie tussen een krasactie en een spaaractie. Bij elke 10 euro die de klant besteedt in de supermarkt, ontvangt hij een gratis Krasmunt. Tegen inlevering van de Krasmunt ontvang de klant 2,- korting. Bij elke 10,- mag de klant 1 Krasmunt inleveren. Elke krasmunt is slechts bij 1 deelnemer in te leveren. Welke deelnemer dit is staat achter de kraslaag.

 

Scheurloten

Het succes van Kraspas heeft geleidt tot de ontwikkeling van Scheurloten.nl. Veel ondernemers willen naast de Kraspas graag nog een andere kansspel-actie inzetten. Om beide acties een duidelijk onderscheidend karakter te geven wordt vaak voor Scheurloten gekozen. De klant scheurt het lot aan twee kanten open en ziet gelijk of hij een prijs gewonnen heeft. Klanten hebben geen muntje nodig en doordat het scheurlot openklapt is er meer ruimte om met de klant te communiceren.

Meer informatie »

Enkele producten van Local Rebels: