Local Rebels

Local Rebels is specialist in het activeren van consumenten. Het geheim van succesvol activeren is eenvoudig. Hoe minder drempels er zijn, hoe makkelijker het is om een consument te activeren.

 


 

Doelgroep selectie

Selecteer de juiste doelgroep. Het is veel te duur om iedereen te bereiken die mogelijk geïnteresseerd is in jouw bedrijf of product. Door je te richten op een specifieke doelgroep, haal je meer uit je marketingbudget. Focus op het laag hangende fruit. Dit laag hangende fruit bevindt zich vaak letterlijk in de buurt van je bedrijf.

 


 

De kracht van lokaal

Voor de lokale consument ben je makkelijk bereikbaar en de lokale consument is makkelijk bereikbaar voor jou. Lokaal ben je wereldberoemd. De mensen kennen jou, je bedrijf en je medewerkers. Vaak hebben ze al een keer iets bij je gekocht of kennen ze iemand die al klant is. Dit alles geeft vertrouwen en maakt het makkelijker juist deze doelgroep te activeren.

 


 

Lokale samenwerking

Een ander groot voordeel van lokaal is dat je dezelfde doelgroep deelt met andere lokale ondernemers, zonder concurrent van elkaar te zijn. Dit is een ideale basis voor een lokale samenwerking. Bij veel van onze producten maken we hier op een slimme manier gebruik van.

 


 

Rebels

Onze rebellen helpen je graag lokaal het verschil te maken. Ben jij ook op zoek naar een omzetboost, laten we dan samen de markt opschudden.

 


 

Enkele producten van Local Rebels: